Yolk shares

header-yolkshares Snel en adequaat inspelen op nieuwe omstandigheden. Voor organisaties en de mensen die er werken nu meer nodig dan ooit. Hoe maak je het je eigen? Kun je je soepel aanpassen? Leren jij en je organisatie van jullie fouten, anticiperen jullie op toekomstige problemen en zoeken jullie naar jullie toekomstige kansen? In een serie van 4 masterclasses neemt Yolk je in 2017 mee langs de kennis en de mogelijkheden van nu om jezelf en je organisatie mee te nemen in de nieuwe tijd. calltoaction-yolk call-2 Snel en adequaat inspelen op nieuwe omstandigheden. Voor organisaties en de mensen die er werken nu meer nodig dan ooit. Hoe maak je het je eigen? Kun je je soepel aanpassen aan de nieuwe omstandigheden? Leren jij en je organisatie van jullie fouten, anticiperen jullie op de toekomstige problemen en zoeken jullie naar jullie toekomstige kansen? In een serie van 4 master classes neemt Yolk je in 2017 mee langs de kennis en de mogelijkheden van nu om jezelf en je organisatie mee te nemen in de nieuwe tijd.

Het nieuwe werken, de essentials

yolkshares-1

Welke innovatieve manier van werken past bij jouw organisatie? In deze masterclass kijk je naar je ambities en de veranderingen in de wereld om je heen. Je formuleert jouw ‘Why’ over de nieuwe manier van werken en benoemt de faciliteiten en veranderstrategie die je nodig hebt om het nieuwe werken in jouw organisatie in te voeren.

Meer informatie

Meervoudig kijken, anders denken

yolkshares-2

Welke grote trends zullen bepalend zijn voor onze toekomst? In deze masterclass leer je meervoudig kijken en denken in scenario’s. We experimenteren met omdenken en het voeren van dialoog en krijgen meer inzicht in de wijze waarop nieuwe ideeën ontstaan.

Meer informatie

Laat het toeval in je voordeel werken

yolkshares-3

Maak kennis met de tussenruimte. Voel je thuis, laat je identiteit los en stel je open voor een ander zonder dat je weet wat het oplevert. Wat heb je nodig om samenwerking over de grenzen van de organisatie heen succesvol te maken? Laat het toeval in je voordeel werken en schep de voorwaarden voor vernieuwing, ook in je eigen kantoor.

Meer informatie

Wendbaar open staan voor het nieuwe

yolkshares-4

De vele en elkaar razendsnel opvolgende technologische innovaties stellen onze manier van werken en organiseren continu ter discussie. Wendbaarheid is geboden. In deze masterclass onderzoek je de verschillende nieuwe manieren van organiseren anno nu. Wat zijn de voorwaarden voor jouw organisatie om hiervoor open te staan?

Meer informatie