Yolk, boardroom consulting

Alle vragen durven stellen

Terug naar: 'Succes, ook in de toekomst'

EEN GOED GESPREK

Iedereen wil gehoord worden maar luisteren we wel? Door aandachtig te luisteren en spreken, verbind je jezelf, de ander, de inhoud en de context met elkaar. De basis van professioneel en constructief samenwerken.

Neem contact met ons op

VEREENVOUDIGEN
RELATIES VERHELDEREN

De toename van online communicatie en social media, de waan van de dag, onuitgesproken overtuigingen en valse verwachtingen maken het lastig dat we nog echt met elkaar in gesprek gaan. Ook in menige bestuurs- of directiekamer wordt vergeten dat een goed gesprek verhelderend is, de relatie verbetert en het functioneren als team bevordert.

VERBINDEN
VRAAGSTUK OP TAFEL

Een goed gesprek vraagt om betrokkenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid. We verkennen het vraagstuk vanuit verschillend perspectieven en laten ons verrassen door nieuwe standpunten. We gaan het conflict niet uit de weg, zonder te polariseren of oversimplificeren. We krijgen de kern op tafel door iedereen uit te dagen zich uit te spreken.

 

VERSNELLEN
OP GANG BRENGEN

In sommige gevallen voeren we gesprekken met het hele team, in andere gevallen combineren we dit met individuele interviews. Zo krijgen we vraagstukken boven tafel en brengen we haperende communicatie weer op gang. Indien nodig zetten we de Boardroom Reality Questionnaire in, ontwikkeld door prof. dr. Erik van der Loo, hoogleraar Leiderschap en gedrag.

 

Meer weten?

Neem contact op met Henny. Bellen? Bel naar: +31 23 531 04 91
Henny van Egmond

Veranderkundige. Strateeg. Unieke persoonlijkheid. Woordkunstenaar. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij onze opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.