Yolk, communicatieve organisatie

De dingen met elkaar
in verband brengen

Als je het ziet, kun je er wat mee

De snel veranderende wereld. De digitalisering. Globalisering. Innoveren, samenwerken, autonomie. Je organisatie wordt wendbaar en flexibel. En van jou wordt meer assertiviteit verwacht. En verbindend leiderschap. Dienend ook. Wat is hier aan de hand? Tijd voor de communicatieve organisatie.

Neem contact met ons op

In contact zijn

Communicatieve organisaties zijn innovatiever omdat ze meer in contact zijn met de wereld om hen heen. Ze gaan verbindingen aan met klanten, concurrenten, partners en toezichthouders. Ze luisteren, delen hun kennis en zijn in staat hun beeld van de toekomst over te dragen. Zonder communicatie geen innovatie.

Energie steken in elkaars ideeen

Als energie wordt gestoken in elkaars ideeën en opvattingen, wordt het een stuk gemakkelijker om een gemeenschappelijk doel te vinden. Samen creëer je de overtuiging dat je als collectief het verschil maakt en brengt dat in de praktijk. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn. Het is genoeg om elkaar te respecteren, naar elkaar te luisteren en elkaar serieus te nemen.

Luisteren. Spreken.

Yolk, design thinkingHet doel is een organisatie die 24/7 intern en extern actief verbindingen legt. Waar mensen weten wat er speelt en bewuste keuzes maken. Waar leiders verantwoordelijkheid nemen en de vaardigheden hebben zich uit te spreken en te luisteren. Waar communicatie een kernkwaliteit is van iedereen, niet alleen van de afdeling Communicatie.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Aart via dit formulier of bel nu met +31 23 531 04 91

Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.