Yolk, ga op ontdekkingsreis

Laat je inspireren

Terug naar: 'Nu werken aan overmorgen'

NIEUWSGIERIG ZIJN

Nieuwsgierigheid leidt tot meer plezier en betrokkenheid. Nieuwsgierige mensen hebben meer positieve emoties, zijn minder angstig en meer tevreden met het leven. Nieuwsgierigheid en oprechte interesse vergroten de kans dat je iets met bezieling zult oppakken.

Neem contact met ons op

 

 

VEREENVOUDIGEN
Buiten je muren kijken

Soms moet je even uit je dagelijkse context stappen om te zien wat je te doen hebt. Dan helpt het als je op reis gaat naar onbestemde bestemmingen en je je laat inspireren door nieuwe ervaringen en ontmoetingen. Hoe ver die reis moet gaan, bepaal jij met jouw verbeeldingskracht.

 

VERBINDEN
Samen ontdekken

Onze ontdekkingsreizen brengen je naar de Biënnale van Venetië of naar de Schilderswijk in Den Haag. Naar het ervaringsmuseum Muziem in Nijmegen of naar nieuwe manieren van werken bij organisaties die daar trots op zijn. We gaan er samen met jou naar toe of we brengen de ervaring naar jou. Tijdens expedities, safari’s, lezingen, presentaties, workshops.

 

VERSNELLEN
Naar onbekende bestemming

We maken onze reizen maar een keer, waardoor zij telkens weer en unieke stap in het nieuwe betekenen. Voor onze opdrachtgevers en voor ons zelf. Wij kennen de eindbestemming net zo min als de deelnemers. Maar reisleider zijn we vaker geweest.

Meer weten?

Neem contact op met Aart. Bellen? Bel naar: +31 23 531 04 91

Aart Bouwmeester

Founder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste combinatie mensen bij elkaar te brengen. Programmatisch ingesteld. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee uit tal van organisaties in binnen- en buitenland.