Zo word je een organisatie die zich niet uit het veld laat slaan

Zeggen wat je vindt en houden van je fouten

Zo creëer je een cultuur waarin een fout niet wordt gezien als een persoonlijke misstap maar als een kans op een structurele verbetering. Tijd voor just culture: veerkrachtig organiseren.

Download hier onze whitepaper over veerkrachtig organiseren.

Oeps!

Yolk, zelforganiserende teamsFouten maken hoort bij innovatie en verandering. Hoe zorg je ervoor dat er daadwerkelijk wordt geleerd van fouten? Hoe creëer je een cultuur waarin iedereen graag zijn fouten meldt? Een veilige en open organisatie waarvan je weet dat er respectvol en zorgvuldig met je wordt omgegaan?

Wie heeft hier niet opgelet?

Yolk, design thinkingWe onderzoeken de fouten en vinden de omstandigheden waarin ze zijn ontstaan. Die liggen altijd dieper dan het menselijk handelen dat de fout heeft veroorzaakt. Met deze kennis maken we afspraken over hoe de organisatie met fouten om wil gaan. Op nummer één: iedereen spreekt zich uit als er iets niet goed dreigt te gaan.

Nieuwe taal, nieuwe omgangsvormen

Yolk, veilige bedrijfscultuurEn dan aan de slag met nieuw gedrag. Straight talk met aandacht voor taal en omgangsvormen. Zo bouwen we samen aan een veerkrachtige organisatie die zich onder spanning niet uit het veld laat slaan en razendsnel leert van haar fouten.

Meer weten?

Neem contact op met Aart via dit formulier of bel nu: +31 23 531 04 91

Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.