Leiderschapsprogramma’s

Leiders van de toekomst

Om in stormachtig weer te kunnen varen, zal je koers moeten houden. De échte leider van toekomst ben je zelf.

Neem contact met ons op

VEREENVOUDIGEN
Zelfsturing en zelforganisatie

De taak van de leidinggevende verandert. Een leidinggevende moet steeds meer een inhoudelijk professional zijn en een peoplemanager. Aan de andere kant wordt er steeds meer getwijfeld aan de toegevoegde waarde van zijn of haar functie. Zelfsturing en zelforganisatie, platte organisaties, allerlei bewegingen waardoor de rol van de leidinggevende niet meer hetzelfde is als voorheen.

VERBINDEN
Geeft richting en betekenis aan werk

Wij vinden dat ook in deze tijd de rol van leidinggevende belangrijk is. Misschien niet zozeer in de dagelijkse aansturing, wel als het gaat om richting en betekenis geven aan het werk. Zeker in deze tijd van snelle veranderingen is het nodig dat er leidinggevenden zijn die medewerkers meenemen naar een nieuwe organisatie.

 

VERSNELLEN
Van betekenis zijn

We helpen leidinggevenden van betekenis te zijn en blijven. We doen dat in programma’s waarbij we drie thema’s met elkaar verbinden: wereldwijde trends die relevant zijn voor de organisatie, trends op het gebied van leiderschap en persoonlijke ambities en ontwikkeling.

 

Meer weten?

Neem contact op met Ineke. Bellen? Bel naar: +31 23 531 04 91

Ineke de Wilde

Bron van alle wijsheid. Ervaren in zelforganisatie, samenwerking en cultuurverandering. Vindt het belangrijk voorbij de functies en echt naar de mens te kijken. Verbinder. Weet teams prettig en effectief samen te laten werken en kwartjes te laten vallen.