Future of Work Lab

Schep een concreet beeld van jouw toekomstige manier van werken

Het Yolk Future of Work Lab is een compact en op maat gemaakt programma waarin we de ambities van jouw organisatie koppelen aan een slimme en toekomstgerichte manier van werken met consequenties voor het gebruik van werkplekken, de inzet van ICT en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap, cultuur en organiseren.

Kom met ons in contact en laat hier je gegevens achter

Samen met de sleutelfiguren uit jouw organisatie, creëren we jullie nieuwe werkstijl.

01. Intake

Een gedegen voorbereiding is cruciaal. We onderzoeken jullie manier van werken en de faciliteiten thuis en op kantoor met onze online Werk- en een Cultuurdiagnose. Zo scheppen we een beeld van de huidige activiteiten van je organisatie, het feitelijke gedrag en de stijl van leidinggeven. In een intake formuleren we de verwachtingen en ambities over en weer.

 

 

02. Delen en Duiden

Op dag 1 beginnen we met de ambities van jouw organisatie. Waar sta je en waar wil je naartoe? Wat zijn op hoofdlijnen de consequenties voor de manier van werken? We delen en duiden de resultaten van de intake en de uitkomsten van de Werk- en Cultuurdiagnose. We vergelijken deze uitkomsten met de ambities van jouw organisatie en leggen deze naast de meest actuele trends en data uit de internationale wereld van organiseren en werken.

03.Concluderen en Concretiseren

Op dag 2 werken we de gewenste integrale manier van werken uit. We vertalen de werkstijl naar de fysieke omgeving: welke activiteiten ondersteunen we op kantoor, welke thuis en wat betekent dat voor het aantal vierkante meters en de faciliteiten? We concretiseren de consequenties voor leiderschap en gedrag en bepalen de verander- en implementatiestrategie. Alles samengevat in een eindpresentatie waarin het verhaal van de nieuwe manier van werken is uitgewerkt, inclusief alle conclusies die tijdens de tweedaagse zijn getrokken.

Interesse? Laat hier je gegevens achter. We sturen je onze onze white paper 'Werken na corona' en nemen contact met je op.

Maud Cordemeijer

Rechtdoorzee. Energiek. Probleemoplosser. Snelle denker en snel van begrip. Doorzetter. Altijd met een glimlach. Brengt onze gastvrijheid naar een hoger plan. Houdt projecten op koers en het team bij elkaar.