Hybride werken in 2 minuten

Yolk21 september 2021

Als gevolg van corona zijn veel mensen gedwongen gaan thuiswerken. En nu gaat de discussie weer volop over hybride werken: medewerkers die deels thuis, deels op kantoor werken. De discussie wordt gevoed door twee belangrijke zaken: enerzijds een reeks onderzoeken waaruit zou blijken dat medewerkers het thuiswerken hebben omarmd en dat ook in de toekomst willen blijven doen, anderzijds door topbestuurders die mogelijkheden zien om op de hoge kosten van het kantoor te besparen door werkplekken en daarmee vierkante meters te schrappen. De vraag is echter complexer dan wel of niet thuiswerken en de grootte van het kantoor.

We hebben in een e-boek alle onderzoeken over tijd- en plaats-onafhankelijk werken voor en tijdens corona bij elkaar gezet en dat gecombineerd met onze jarenlange ervaring op dit vlak. Je kunt het e-boek hier downloaden:

Download hier ons gratis e-boek over werken en organiseren na corona

Belangrijkste conclusie: het is niet zwart-wit, het beeld over de toekomst van werk is veel genuanceerder dan nu vaak in de media wordt gecommuniceerd. En er is ook niet één manier van werken, iedere organisatie is uniek en haar werkstijl dus ook.