Succes, ook in de toekomst

Waarde blijven creëren

Henny van Egmond

Bouwen aan een betekenisvolle organisatie

 

  • Helderheid over onderscheidend vermogen
  • Een passende aanpak om het verhaal tot leven te brengen
  • Nieuwe mogelijkheden om aan te sluiten bij de toekomst

Werken aan je bestaansrecht

Concurrentie uit onverwachte hoek, nieuwe verdienmodellen, technologie die de manier van werken volkomen op zijn kop zet. Hoe gaan organisaties om met de toenemende complexiteit en onzekerheden van deze tijd? Lange termijnstrategieën werken niet meer, het gaat om de waarde die een organisatie creëert voor zijn stakeholders. Oftewel, de betekenis die een organisatie heeft en hoe goed zij in staat is dat helder te maken, voor haar klanten én medewerkers.

Nieuwe mogelijkheden zien

Organisaties zijn netwerken die balanceren tussen stabiliteit en vernieuwing, beheersing en onbeheersbaarheid. Als je het lef hebt goed te kijken, zie je voortdurend nieuwe ruimtes ontstaan met mogelijkheden voor nieuwe processen, creativiteit en nieuwe vormen van organiseren. Maar ook onzekerheid, onenigheid en conflict. Het is de kunst al deze krachten te zien en bij te laten dragen aan de vernieuwing.

Ons aanbod

Design thinking

Lees verder over 'Succes, ook in de toekomst'

Meer weten?

Neem contact op met Henny van Egmond via +31 23 531 04 91
Henny van Egmond

Veranderkundige. Strateeg. Unieke persoonlijkheid. Woordkunstenaar. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij onze opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.