Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling

Storytelling

Voor een implementatie van storytelling ben je bij Yolk aan het juiste adres. Het mooie van storytelling is dat het gewoon van nature al helemaal bij ons mensen hoort. Al vanaf het begin van de geschiedenis vertellen we elkaar verhalen. Waarom zou je deze natuurlijke behoefte en gewoonte niet gebruiken in je bedrijf? Zowel intern als extern levert dit voordelen op. Binnen je organisatie is het goed als alle neuzen dezelfde kant op staan en naar buiten toe ben je geloofwaardiger als je unaniem hetzelfde vertelt w.b. normen en waarden. Een missie en visie zijn onmisbaar als je op een goede manier je bedrijf wilt voeren. Kun je hierbij wel begeleiding gebruiken? Neem dan zeker contact op met Yolk.

Storytelling implementeren

Storytelling geeft verbinding. Tussen personeelsleden, maar ook naar externen toe. Ook de eenduidigheid is een groot voordeel van storytelling. Alle werknemers weten waar jullie voor staan. Naar klanten toe ben je dan heel geloofwaardig. Ligt, wat storytelling betreft, bij jullie de focus vooral op de werknemers of op de klanten? Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we dat samen bespreken. Weet je al wel welk verhaal je te vertellen hebt? Waar staan jullie echt voor? Is het een krachtige en authentieke story? We kunnen ook op dat gebied op een professionele manier met je meedenken. Mooi aan een storytelling is ook dat het vaak heel duidelijk richting geeft aan het bedrijf.

Neem contact op met Yolk voor implementatie storytelling

Voor het storytelling implementeren in jouw bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website. Daar zie je precies wat ons aanbod is en ook hoe wij te werk gaan. Ook maken we duidelijk wat onze visie is en waar we voor staan. Maak zeker ook kennis met onze enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk bezitten zij unieke kwaliteiten. Deze zetten ze graag in voor jouw bedrijf. Wil je contact met een van onze teamleden? Klik dan op de foto en je leest meer informatie. Ook kun je dan gelijk heel gericht deze persoon een bericht sturen. Je kunt ook altijd even bij onze contactgegevens kijken om contact met ons op te nemen. Wil je het liefst zo snel mogelijk iemand van ons spreken, laat dan je eigen telefoonnummer achter. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk bellen.

Lees meer
Vereenvoudigen, verbinden, versnellen

Onze thema’s

Ons team

Henny van Egmond
Coco Jansen
Aart Bouwmeester

Leer ons kennen

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking

Vind hier de mensen van Yolk