Over de
razendsnelle veranderingen
in werken
en organiseren

Wat is er allemaal beschikbaar om je werk slimmer te organiseren?

In samenwerking met De Spreker ontwikkelden we de online cursus Nieuwe manieren van werken en organiseren over de veranderingen in werk en organiseren die door Corona in een stroomversnelling zijn geraakt.

Meld je hier aan via de site van De Spreker

De cursus beslaat 7 lessen en duurt 2,20 uur.

 

 

Hoe blijven mensen betrokken en bevlogen?

Werk en organiseren veranderen razendsnel en door Corona is die ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt. Wat betekent dit voor leiderschap? Hoe blijven mensen betrokken en bevlogen bij hun werk en hun organisatie? Wat is er allemaal beschikbaar om je werk slimmer te organiseren?

Topics in deze cursus

  • De veranderende rol van leiderschap
  • Betekenisvol werk mogelijk maken
  • Slimmer werken in netwerken
  • De do’s en don’ts van in hybride werken

Meld je hier aan

 

Over wendbaarheid en veerkracht

De laatste decennia groeit het besef dat technologie en groeiende complexiteit om een nieuwe manier van werken vragen. In plaats van hiërarchie, bureaucratie en een belangrijke rol voor controle en management, hebben we behoefte aan wendbaarheid, weerbaarheid en veerkracht. Het stelt ons in staat om te gaan met snelle veranderingen. Deze cursus beschrijft de ontwikkeling naar deze nieuwe manier van werken aan de hand van drie thema’s. De ontwikkeling van de alwetende leider naar persoonlijk en gespreid leiderschap. De versnippering van organisaties, de opkomst van netwerken en het vraagstuk van betrokkenheid en bevlogenheid. En tenslotte, hoe kan het werk in de toekomst worden georganiseerd?

Thema’s:

  • Van managers naar leiders
  • Leiderschap: van functie naar rol
  • De betekenis van werk
  • Betrokken en bevlogenheid
  • Werken in netwerken
  • De toekomst van werk is hybride

Meld je hier aan

 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in leiderschap, betrokken en bevlogen medewerkers en nieuwe manieren van organiseren. Mensen die binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor het organiseren van het werk, zoals management, HR, en mensen die programma’s leiden rond deze thema’s.

Meld je hier aan

Meer weten? Neem contact met ons op
Maud Cordemeijer

Rechtdoorzee. Energiek. Probleemoplosser. Snelle denker en snel van begrip. Doorzetter. Altijd met een glimlach. Brengt onze gastvrijheid naar een hoger plan. Houdt projecten op koers en het team bij elkaar.