Yolk, Mensen

Ons team van
veranderaars

Maud

Maud Cordemeijer

Rechtdoorzee. Energiek. Probleemoplosser. Snelle denker en snel van begrip. Doorzetter. Altijd met een glimlach. Brengt onze gastvrijheid naar een hoger plan. Houdt projecten op koers en het team bij elkaar.

Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.

Henny van Egmond

Veranderkundige. Autoriteit Toekomst van werk. Liefhebber van het goede gesprek. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij zijn opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.

Coco Jansen

Beeldend kunstenaar, ambitieus. Vindt dat ze de wereld (en onze klanten) enorm veel te bieden heeft. Wij kunnen niet anders dan instemmen. Behalve conceptontwikkeling en grote ideeën brengt ze visie en een andere blik in de kleinste details van onze producties.

Karin Agterbosch

Schrijver en ruggengraat van onze bedrijfsvoering. Weet van de hoed en de rand. Onze steun en toeverlaat. Springt bij waar nodig. Als eindredacteur, projectmanager, you name it! Aanspreekpunt voor onze backoffice.

Suzanne Hoogland

Organisatie- en sociaalpsychologe, geschoold in verander- en interventiekunde. Nieuwsgierig en moeilijk van haar stuk te brengen. Stelt veel vragen en zoekt constant naar onderliggende processen. Bemoeial. Waardevol in organiseren en training.