Yolk, Mensen

Ons team van
veranderaars

Aart Bouwmeester Yolk

Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.

Henny van Egmond Yolk

Henny van Egmond

Veranderkundige. Autoriteit Toekomst van werk. Liefhebber van het goede gesprek. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij zijn opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.

Coco Jansen Yolk

Coco Jansen

Beeldend kunstenaar, ambitieus. Vindt dat ze de wereld (en onze klanten) enorm veel te bieden heeft. Wij kunnen niet anders dan instemmen. Behalve conceptontwikkeling en grote ideeën brengt ze visie en een andere blik in de kleinste details van onze producties.

Karin Agterbosch Yolk

Karin Agterbosch

Schrijver en ruggengraat van onze bedrijfsvoering. Weet van de hoed en de rand. Onze steun en toeverlaat. Springt bij waar nodig. Als eindredacteur, projectmanager, you name it! Aanspreekpunt voor onze backoffice.

Suzanne Hoogland Yolk

Suzanne Hoogland

Organisatie- en sociaalpsychologe, geschoold in verander- en interventiekunde. Nieuwsgierig en moeilijk van haar stuk te brengen. Stelt veel vragen en zoekt constant naar onderliggende processen. Bemoeial. Waardevol in organiseren en training.

Sem Stemerding Yolk

Sem Stemerding

Komt het beste uit de verf op het snijvlak van HR en communicatie. Staat bekend om haar positieve energie en de empathie die ze in een groep brengt. Is in no-time in staat zich te verbinden met de klant en de mensen met wie we werken. Ziet altijd een oplossing.

Michael Krass Yolk

Michael Krass

Verhalenverteller, filmmaker, acteur. Multi-inzetbaar in onze mediaproducties. Biedt oogstrelende oplossingen in een tijd waarin onze klanten en hun mensen overstelpt worden met een stortvloed aan beelden en boodschappen. ‘And now for something completely different’.

Irene van Gent, Yolk

Irene van Gent

Gelukscoach. Opereert op de grens tussen HR en communicatie. Vraagt zich constant af waarom we doen wat we doen en laat je de andere kant van het verhaal zien. Betrokken en warm. Heeft als inspirator en schrijver verschillende boeken op haar naam staan.

Annemarieke van den Boogaard Yolk

Annemarieke van den Boogaard

Levenskunstenares en bedrijfskundige. Ervaren in HR management, training en coaching. Gaat voor eenvoud en beweging. What you see is what you get. Houdt je een spiegel voor en begeleidt je met zachte hand naar resultaten waar je ‘u’ tegen zegt.