De veerkrachtige organisatie

Spreek je uit en vind samen de oplossing

In de steeds maar groeiende complexiteit van organisaties van nu, kun je alleen maar samenwerken als je je uitspreekt over de zaken die jij ziet en belangrijk vindt. Dat is niet altijd makkelijk in culturen waarin fouten worden gezien als een persoonlijke misstap. We werken met jou aan een ‘just culture’ waarin fouten worden omarmt als kansen op een structurele verbetering: veerkrachtig organiseren.

Download hier onze whitepaper over veerkrachtig organiseren.

Oeps!

Yolk, zelforganiserende teamsFouten maken hoort bij innovatie en verandering. Hoe zorg je ervoor dat er daadwerkelijk wordt geleerd van fouten? Hoe creëer je een cultuur waarin iedereen graag zijn fouten meldt? Een veilige en open organisatie waarvan je weet dat er respectvol en zorgvuldig met je wordt omgegaan?

Wie heeft hier niet opgelet?

Yolk, design thinkingWe onderzoeken de fouten en vinden de omstandigheden waarin ze zijn ontstaan. Die liggen altijd dieper dan het menselijk handelen dat de fout heeft veroorzaakt. Met deze kennis maken we afspraken over hoe de organisatie met fouten om wil gaan. Op nummer één: iedereen spreekt zich uit als er iets niet goed dreigt te gaan.

Nieuwe taal, nieuwe omgangsvormen

Yolk, veilige bedrijfscultuurEn dan aan de slag met nieuw gedrag. Straight talk met aandacht voor taal en omgangsvormen. Zo bouwen we samen aan een veerkrachtige organisatie die zich onder spanning niet uit het veld laat slaan en razendsnel leert van haar fouten.

Meer weten?

Neem contact op met Aart via dit formulier of bel nu: +31 23 531 04 91

Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.