Een herstart in
je loopbaan maken

Doe de Meesterproef van de toekomst van werk

De Meesterproef van de toekomst van werk brengt mensen in beweging. Persoonlijk, avontuurlijk, ongewoon, vermakelijk, leerzaam. Kom in contact met de nieuwe wereld die de hele tijd al op je ligt te wachten en ontdek je mogelijkheden om je werk zo te doen zoals zij het wilt.

Neem contact met ons op

Afscheid nemen

Tijdens De Meesterproef leer je de kracht van een positieve mindset kennen en kom je er achter wat echt belangrijk voor je is. Je neemt afscheid van zaken die je tegenhouden, maakt kennis met strategieën om jezelf te organiseren, om te gaan met uitstelgedrag en te vertrouwen op je intuïtie. Je wordt geconfronteerd met andere zienswijzen en ervaringen. Je werkt samen met verschillende typen mensen en disciplines.

Je creativiteit aanzetten

Yolk, zelforganiserende teamsJe ervaart hoe je gewend bent met tegenslag en weerstand om te gaan en hoe belangrijk samenwerken voor je is. Je vindt opnieuw uit hoe je creativiteit bij jezelf aanzet en hoe je het om je heen organiseert; hoe je problemen vertaalt in oplossingen en van een idee een plan maakt. Je presenteert jezelf en vertelt een goed verhaal zodat je dat bereikt wat je écht wilt. Je trekt de digitale wereld naar binnen. Je bent aangesloten bij het werk van de toekomst en durft erin te stappen, zonder precies te weten wat het je oplevert.

Vinden wat je niet zoekt

Yolk, Boardroom consultingDe Meesterproef voor de toekomst van werk activeert je door je aan te spreken op je durf. Je stapt in vormende reis, een zoektocht naar betekenis. Je ontdekt in een reeks onverwachte ontmoetingen je krachten en zwaktes en wordt aangesproken op je vermogen om confrontaties aan te gaan, jezelf te manifesteren, dialogen te voeren en stappen te zetten in een toekomst die onduidelijk is. Je vindt dat wat je niet zoekt en ontdekt hoe je dat gaat toepassen in je werk.

 

Help je mee?

Neem contact op met mij via dit formulier of bel nu +31 23 531 04 91

Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.