Als je wilt vernieuwen, moet je niet naar achteren kijken

JE TOEKOMST BOUW JE MET ELKAAR

Als je wilt vernieuwen, moet je niet naar achteren kijken. Wat in het verleden succesvol was, kan morgen zomaar waardeloos zijn.

Neem contact met ons op

BETEKENISVOL zijn

Organisaties zijn succesvol en mensen betrokken en bevlogen als het werk van betekenis is. Daar heb je een gezamenlijke en gedragen visie voor nodig. Een visie die richting en antwoord geeft op vragen als: Waar staat de organisatie voor? Wat is de werkelijke toegevoegde waarde die we willen leveren?

 

SAMEN SPELEN

Yolk, Boardroom consultingEen levende visie maak je met mensen uit alle lagen van de organisatie. Zo zet je alle aanwezige kennis in en maak je een breed gedragen beeld. Visieontwikkeling is niet langer een klus voor de afdeling strategie maar wordt door de hele organisatie gevoeld en gevoed.

 

OP ONTDEKKINGSTOCHT

De zoektocht naar de bestaansreden van de organisatie is een ontdekkingsreis. We gaan samen op pad, zoeken klanten op, leren van andere organisaties en gaan in gesprek. En dan? Dan maken we samen een helder verhaal.

 

Meer weten?

Neem contact op met Henny via dit formulier. Of bel hem nu: +31 23 531 04 91
Henny van Egmond

Veranderkundige. Autoriteit Toekomst van werk. Liefhebber van het goede gesprek. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij zijn opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.