Masterclass Hybride werken

Henny van Egmond26 mei 2021

We gaan hybride werken! Iedereen weet het zeker. Alles wordt anders. Maar wat wordt er anders? En wat is dat hybride werken eigenlijk?

Geef je hier op voor de masterclass hybride werken

Je bent van harte uitgenodigd voor een masterclass die je alle antwoorden geeft. We hebben 20 jaar ervaring met nieuwe manieren van werken samengevoegd in 6 modules waarmee je je eigen roadmap naar jouw nieuwe manier van werken maakt.

Bijvoorbeeld: waar ga je we werken? Mensen geven in allerlei onderzoeken aan voortaan twee, soms wel drie dagen thuis te willen werken. Dat is voor de organisatie niet altijd verstandig. Voor innovatie of het oplossen van ingewikkelde vragen is het bijvoorbeeld veel beter als je elkaar in het echt ziet.

Je mensen dwingen naar kantoor te komen is ook niet de oplossing. Dus is de vraag: hoe geef je mensen wel de ruimte om tijd- en plaats-onafhankelijk te werken en zorg je toch dat de belangen van de organisatie niet in het gedrang komen? En: wat doen we eigenlijk nog met het kantoor?

Een ding is inmiddels zeker, de veranderingen volgen zich in steeds hoger tempo op en alleen organisaties met een wendbare en veerkrachtige manier van werken plukken daar de vruchten van. Organisaties die vóór corona al op een nieuwe manier waren gaan werken, schakelden gemakkelijker om tijdens de lockdown.

Wil je als organisatie in de toekomst beter voorbereid zijn op onverwachte situaties, dan zijn wendbaarheid en veerkracht je kernwoorden en ga je aan de slag met leiderschap en betrokkenheid.

Geef je hier op voor de masterclass hybride werken