Zomercursus nieuwe manieren vanw erken

Wie durft het nog te hebben over ‘Het nieuwe werken’? Wij! De term raakt steeds meer beladen, maar de onderliggende principes autonomie, vertrouwen en professionele vrijheid staan nog steeds recht overeind. Het zijn de ingrediënten van bevlogen en betrokken medewerkers en dus voor succesvolle organisaties. In deze masterclass werk je met Yolk-specialisten aan de principes van nieuw organiseren en werken. In 4 stappen formuleer je een aanpak voor succesvolle organisatieverandering, passend bij jouw organisatie.

Meld je direct aan

Je doet kennis op van actuele theorieën rond nieuwe manieren van werken, de toekomst van het werk en relevante veranderkundige modellen.

  • De noodzaak om meer en beter samen te werken, ook over grenzen heen
  • Het toenemend belang van bevlogen en betrokken medewerkers
  • Het creëren van een cultuur van vertrouwen
  • Modern leiderschap

In de masterclass behandelen we nieuwe manieren van werken en organiseren aan de hand van theorie én veel praktijkvoorbeelden.

Het nieuwe werken: wat is het?

Je formuleert de ‘why’ voor jouw unieke manier van werken, vanuit de ambities en doelstellingen van jouw organisatie en de veranderingen in de wereld om je heen. Je maakt het veranderverhaal dat je gaat helpen om het gesprek binnen je organisatie aan te gaan.

Obstakels en succesfactoren

Wat zijn de belangrijkste obstakels? Welke rol speelt de cultuur van de organisatie een rol? En onze eigen overtuigingen? En welke factoren zorgen ervoor dat we succesvol veranderen? We onderzoeken de veranderkundige aanpak op basis waarvan jij een keuze kunt maken.

Leidinggeven aan verandering

De rol van leidinggevenden is cruciaal. We bespreken welke verandering zij ondergaan en hoe zij de verandering voor hun medewerkers succesvol kunnen begeleiden.

Aanmelden voor de Masterclass

 

 

Begeleiding

De begeleiding is in handen van Yolk in de personen van Henny van Egmond, Aart Bouwmeester en Ineke de Wilde. Zij hebben in hun vakgebieden elk meer dan tien jaar ervaring op het gebied van het nieuwe werken en complexe verandervraagstukken. Inmiddels hebben zij meer dan 90 verschillende organisaties ondersteund bij het ontwikkelen van eigen visies op en het invoeren van een nieuwe werkstijl.

Voor wie

De masterclass is voor directieleden, programmamanagers, HR-managers en projectteams die echt aan de slag willen met een nieuwe manier van werken en organiseren.

Intake

Voorafgaand aan de masterclass heb je een intake over de ambities en doelstellingen van jouw organisatie. Zo kunnen we tijdens de masterclass meteen ter zake komen.

Inhouse

Het is ook mogelijk een workshop specifiek voor een eigen programma- of projectteam te organiseren. Neem daarvoor contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden: info@yolk.nl of +31 23 526 52 61.

Locatie en data

Voorafgaand aan de masterclass houden we een korte intake over de ambities en doelstellingen van jouw organisatie.

  • Dinsdag 22 mei
  • Woensdag 23 mei
  • Donderdag 31 mei
  • Dinsdag 5 juni
  • Vrijdag 8 juni

Een centrale locatie in Nederland, van 09.30 tot 17.00 uur. De masterclass gaat door bij 6 deelnemers. Maximumaantal deelnemers: 20.

Prijs

€ 295,- p.p., inclusief lunch, versnaperingen, informatiebundel en boek ‘Het nieuwe werken voorbij’, excl. 21% BTW. Het is ook mogelijk een workshop specifiek voor een eigen programma- of projectteam te organiseren. Neem daarover contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je: info@yolk.nl of +31 23 526 52 61.