Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling

Communicatie organisatieverandering

Is een organisatieverandering communicatie hard nodig bij jouw bedrijf of onderneming? Wil je het liefst dat jullie echt met elkaar in gesprek gaan? Zoek je bij deze verandering professionele begeleiding? Neem dan contact op met Yolk. Wij staan graag voor je klaar. Er wordt zo vaak door mensen gezegd dat het goed is om verder te gaan op een ingeslagen weg. De argumentatie is dan dat het altijd al zo gebeurde. Soms kan een bepaalde verandering een onderneming echter helemaal tot bloei brengen. Is dat ook wat jij graag wilt? Dan zijn wij er helemaal voor je. Ook al moet je voorzichtig zijn met grote veranderingen, wij staan toch altijd wel voor versnellen. Neem contact met ons op als je hierover meer wilt weten.

Een communicatieplan organisatieverandering om het echte gesprek te voeren

Wil je meer informatie over communicatie organisatieverandering? Kijk dan bij de informatie die je vindt op onze website. Of lees onze blogs. Wij weten alles van onderliggende patronen waardoor sommige mensen niet willen veranderen. Begrip tonen kan dan soms al een goede eerste stap zijn. Als je dit overslaat, is de kans op een mislukking groot. In ons onderbewustzijn gebeurt zoveel. Als we daar geen aandacht voor hebben, slaan we een belangrijke stap over. Wij kunnen onderliggende patronen altijd goed boven water krijgen door middel van onze Cultuurmeter. Een bijzonder handig instrument. We bespreken samen welke organisatieverandering er gewenst is. Ook analyseren we welk gedrag bij deze vernieuwing past. De volgende stap is het vergelijken met het gedrag dat bij de oude manier van werken hoorde. Dan is het tijd voor een uitgebreid gesprek. We gaan de verschillen bespreken en ook hebben we het er met elkaar over hoe de verandering het beste kan worden ingevoerd.

Neem contact op met Yolk voor organisatieverandering communicatie

Onze medewerkers helpen je graag bij de communicatieplan organisatieverandering. Heb je al een kijkje genomen op onze website? Je leest hier van alles over onze aanpak en over ons aanbod. De blogs die je hier ziet, geven veel informatie over de zaken waarmee wij ons bezighouden. Als je echt wilt weten wie wij zijn en wat we doen, kijk dan bij ons team. Je zult zien dat we ons werk zeer enthousiast en gedreven doen. We hebben veel specialisten in ons team die perfect aansluiten bij jouw wensen. Wil je een van onze mensen een berichtje sturen, dan kan dat snel en eenvoudig via de website. We horen graag binnenkort van je.

Lees meer

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking.

Vereenvoudigen, verbinden, versnellen

Onze thema’s

Ons team

Sem Stemerding Yolk
Sem Stemerding
Henny van Egmond Yolk
Henny van Egmond
Coco Jansen Yolk
Coco Jansen
Aart Bouwmeester Yolk
Aart Bouwmeester

Leer ons kennen

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking

Vind hier de mensen van Yolk