Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling

Cultuurverandering

Voor een implementatie cultuurverandering moet je bij Yolk zijn. Wij zijn een bureau voor organisatieontwikkeling. Als je ervan overtuigd bent dat er iets moet veranderen in jullie bedrijfscultuur, dan moet je dat zeker doen. Je zult echter wel merken dat dit niet altijd vanzelf gaat. Mensen zijn vaak erg gehecht aan oude patronen. Dit is logisch, want veel dingen doen we onbewust. Ga je dus echt voor een cultuurverandering, maak dan zeker gebruik van onze ervaring en professie.

Voor cultuurverandering implementeren moet je bij Yolk zijn

Voor een cultuurverandering in je bedrijf of organisatie ben je bij ons aan het juiste adres. Het veranderen van een werkcultuur is een hele klus. Als leidinggevende kom je daar waarschijnlijk niet helemaal zelf uit. Maak daarom gebruik van ons ervaren team. Wij zijn een groep mensen met allemaal weer verschillende expertises. Bijna alle leidinggevenden die een cultuur willen veranderen merken dat de praktijk weerbarstig is. Het is jammer als jij ook op dezelfde stenen stoot. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van onze ervaring. Wij kennen exact de valkuilen waar je hoogst waarschijnlijk mee te maken gaat krijgen. We staan helemaal achter onze aanpak. Wil je hierover meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vereenvoudigen, verbinden en versnellen bij implementatie cultuurverandering

Wij geloven in onze aanpak bij cultuurverandering implementeren. Vereenvoudigen, verbinden en versnellen zijn hierbij belangrijk. Versnellen lijkt misschien niet logisch als het gaat om een grote verandering. Toch zien we in de praktijk dat juist versnellen goed kan zijn. We maken graag gebruik van onze Cultuurmeter. Mensen krijgen op die manier snel helder waar het om gaat. Wat zijn we nu gewend? Welk gedrag hoort daarbij? En als we gaan veranderen, wat betekent dat voor het gedrag? Als dit helder is, dan kan de verandering soms sneller gaan dan je denkt. Neem voor meer informatie zeker contact met ons op.

Lees meer
Vereenvoudigen, verbinden, versnellen

Onze thema’s

Ons team

Henny van Egmond
Coco Jansen
Aart Bouwmeester

Leer ons kennen

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking

Vind hier de mensen van Yolk