Storytelling

NIEUWSGIERIG ZIJN

Je toekomst bouw je met elkaar. Nieuwsgierig zijn. Het onbekende omarmen.

Neem contact met ons op

VEREENVOUDIGEN
BETEKENIS GEVEN

Verhalen zijn een krachtig en effectief middel om te verbinden. Ze stellen mensen in staat betekenis te geven aan hun bestaan, kennis door te geven, gedrag te veranderen en hun geschiedenis en toekomst te begrijpen. Verhalen helpen om op een natuurlijke wijze te communiceren.

 

VERBINDEN
BETOVEREN EN UITDAGEN

Het verhaal is er altijd al, het moet alleen worden verteld. Wij vinden de setting en de personages, benoemen de sleutelgebeurtenissen, angsten en vreugde. We ontdekken dromen en ambities, brengen onze verbeelding in. Soms is nieuwe taal nodig, dan vinden we de woorden die het verschil maken.

 

VERSNELLEN
DIALOOG EN BELEVENIS

We geven het verhaal vorm in tekst, beeld, video, games, theater, kunst, social media, campagnes of events die je publiek betoveren en uitdagen zich uit te spreken en mee te doen. De verhalen die we maken, brengen de dialoog op gang en maken verandering mogelijk.

 

Meer weten?

Neem contact op met Aart. Bellen? Bel naar: +31 23 531 04 91
Aart Bouwmeester

Founder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste combinatie mensen bij elkaar te brengen. Programmatisch ingesteld. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee uit tal van organisaties in binnen- en buitenland.