Jouw verhaal zo vertellen dat je je doelen bereikt

Doorvertel-verhaal

Jouw verhaal is er al, maar als het je moet helpen om je doel te bereiken, moet je het ook vertellen. We helpen je met fijne invalshoeken en verrassende inzichten. Zo maak je een verhaal om dóór te vertellen!

Neem contact met ons op

Vereenvoudigen

Yolk, corporate storytellingEerst maar eens horen wat je te vertellen hebt. En waarom dat belangrijk voor je is. Wat je ermee wilt bereiken. Voor wie, vooral. Noem het een interview, een fijn gesprek of een mooie dialoog. We gaan terug naar de kern en bouwen van daaruit je verhaal op.

 

Vertellen

Dan gaan we op zoek naar de gebeurtenissen die laten zien wat je wilt vertellen en kiezen we daar de hoofdpersonen bij. Ben jij daar een van? Wie nog meer? Wie is de held, wie de slechterik? We brengen de personages en handelingen bij elkaar in een begin, een midden en een einde. Als je het terugleest, krijg je er al zin in.

 

Versnellen

En nu toveren! Wat wordt de invalshoek? Welke toon ga je aanslaan? Speelt het verhaal zich in het verleden af of in het nu? Durf je een raamvertelling aan? Hoe ga je je publiek erbij betrekken? Ga je voor de groep staan? Dan gaan we oefenen met timing en stiltes, je stem en je houding. En de belangrijkste les bij een goed verhaal: stop op tijd!

 

Aan de slag dan maar?

Neem contact op met Aart via dit formulier of bel nu naar: +31 23 531 04 91
Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.