Yolk, communicatieve organisatie

Communicatie management

Terug naar: 'Vandaag beginnen'

Vergeet je de communicatie niet?

Flexibel werken, agile werken, klantgericht werken. In teams, autonoom en tegelijk aligned… zonder communicatie gaat het niet. Communicatie is een belangrijkie pijler onder ons vak. Interne communicatie , verandercommunicatie, externe communicatie… Communicatie die verandering versnelt en vergemakkelijkt. Meer weten?

Neem contact met ons op

Steeds beter
communiceren

Communicatieve organisaties zijn innovatiever omdat ze meer in contact zijn met de wereld om hen heen. Ze gaan verbindingen aan met klanten, concurrenten, partners en toezichthouders. Ze luisteren, delen hun kennis en zijn in staat hun beeld van de toekomst over te dragen. Zonder communicatie geen innovatie.

Het collectief
benoemen

Als energie wordt gestoken in elkaars ideeën en opvattingen, wordt het een stuk gemakkelijker om een gemeenschappelijk doel te vinden. Samen creëer je de overtuiging dat je als collectief het verschil maakt en brengt dat in de praktijk. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn. Het is genoeg om elkaar te respecteren, naar elkaar te luisteren en elkaar serieus te nemen.

Actief
verbindingen leggen

Het doel is een organisatie die 24/7 intern en extern actief verbindingen legt. Waar mensen weten wat er speelt en bewuste keuzes maken. Waar leiders verantwoordelijkheid nemen en de vaardigheden hebben zich uit te spreken en te luisteren. Waar communicatie een kernkwaliteit is van iedereen, niet alleen van de afdeling Communicatie.

Meer weten?

Neem contact op met Sem. Bellen? Bel naar: +31 23 531 04 91

Sem Stemerding

Komt het beste uit de verf op het snijvlak van HR en communicatie. Staat bekend om haar positieve energie en de empathie die ze in een groep brengt. Is in no-time in staat zich te verbinden met de klant en de mensen met wie we werken. Ziet altijd een oplossing.