Yolk, communicatieve organisatie

Leiderschapsprogramma's

Zodra je denkt te weten wat je te doen staat, ga je opnieuw op zoek

Wij zien leiderschap als een collectief proces waarin ruimte is voor zelforganisatie, heelheid en evolutieve doelen.

Neem contact met ons op

Afstand nemen

Leiders die weten wat hen te doen staat. Wat hun bijdrage is aan de organisatie. En daar een rolmodel voor zijn.  Wij helpen hen met het herkennen van onderliggende structuren in hun organisatie en de netwerken waarin zij zich bewegen. Staan hen bij in het verkennen van de overtuigingen van de mensen om hen heen. Nemen afstand en kijken kritisch naar gedrag.

Complexiteit omarmen

Leiders die complexiteit omarmen. Vragen stellen. Durven los te laten. Genoegen nemen met de best mogelijke oplossing of de meest haalbare aanpak, op voorwaarde dat die bijdraagt aan de ambities van hun organisatie.

Leiderschap als een collectief proces waarin ruimte is voor zelforganisatie, heelheid en evolutieve doelen. Leiders een veelvoud aan overtuigingen overzien, ze tegen elkaar afwegen en zich voortdurend afvragen hoe hun toekomstperspectief meer inclusief kan zijn.

Luisteren. Spreken.

Yolk, design thinkingLeiders met een voorkeur voor tegenstellingen en dialoog en een hang naar continue transformatie. Als energie wordt gestoken in elkaars ideeën en opvattingen, wordt het een stuk gemakkelijker om een gemeenschappelijk doel te vinden. Samen creëer je de overtuiging dat je als collectief het verschil maakt en brengt dat in de praktijk. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn. Het is genoeg om elkaar te respecteren, naar elkaar te luisteren en elkaar serieus te nemen.

Meer weten over onze leiderschapsprogramma's?

Henny van Egmond

Veranderkundige. Autoriteit Toekomst van werk. Liefhebber van het goede gesprek. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij zijn opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.