Yolk, zelforganisatie mogelijk maken

Verder kijken dan je
gewend was te doen

Kom uit je bubbel en kijk om je heen

Groepen met een diverse samenstelling zijn creatiever en nemen betere besluiten. Maar de leden van de groep moeten zich wel welkom voelen om een bodem onder innovatief gedrag te leggen.

Neem contact met ons op

Oncomfortabel

Als je toegeeft aan je natuurlijk neiging om in teams gelijkgestemden om je heen te verzamelen, krijg je al snel het gevoel dat je efficiënt bezig bent. Wie niet wordt tegengesproken, komt sneller tot conclusies. Maar je levert het beste werk als opvattingen schuren en je licht oncomfortabel bent.

Divers en inclusief

Yolk, vernieuwing mogelijk makenOm diversiteit tot stand te brengen is een inclusieve cultuur nodig. Organisaties omarmen diversiteit én inclusiviteit vanwege hun reputatie, hun klantfocus of hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ons fascineert de kans die het biedt om met divers samengestelde teams tot beter werk te komen. Dat vraagt om bewustwording van de verschillen en inzicht in de vaak ongeschreven regels die de verschillen in stand houden en hulp bij het veranderen van ingesleten gewoontes.

Verrassen

Yolk, slimmer werkenWe verleiden je met creatieve werkvormen afkomstig uit Deep democracy, Community theater, Serious gaming en Design. We gebruiken de kracht van verrassing en nemen je mee op reis om methodieken, denkvormen en communicatiemanieren van de toekomst in te zetten in het werk van nu.

 

Meer weten?

Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.