Yolk, slimmer werken

Nieuwe manieren van werken mogelijk maken

Let je wel op? Het wordt steeds slimmer.

Investeren in slimmer werken, sociale innovatie, loont. Organisaties winnen aan innovatie- en concurrentiekracht en de mensen die er werken, worden er beter van.

Neem contact met ons op

Van reactief naar actief

Yolk, vernieuwing mogelijk makenMedewerkers ervaren steeds meer werkdruk. Waardoor de vraag ontstaat of we nog wel met de goede dingen bezig zijn. Er wordt veel tijd besteed aan het afhandelen van mail en agenda’s stromen over met vergaderingen. We zijn continu aan het reageren, waardoor de tijd om echt dingen aan te pakken ontbreekt.

Eerlijk zijn

Yolk, op ontdekkingsreisVergaderingen en grote bergen email zijn symptomen van dieperliggende vraagstukken, als: Hebben we duidelijke afspraken gemaakt over ons resultaat? Hebben we de juiste verantwoordelijkheden gekregen? Zijn we capabel voor de klus die we hebben aangenomen? Durven we eerlijk te zijn als het werk ons teveel wordt of niet bij ons past?

 

Resultaat

Samen met jou onderzoeken wij welke oorzaken er aan de werkdruk liggen en helpen een slimmere manier van werken te realiseren. We zetten in op resultaatgericht werken, met verantwoordelijkheden op de juiste plek en door gebruik te maken van de juiste ICT.

 

Meer weten?

Neem contact op met Henny via dit formulier of bel hem nu: +31 23 531 04 91

Henny van Egmond

Veranderkundige. Unieke persoonlijkheid. Woordkunstenaar. Autoriteit Het Nieuwe Werken. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij zijn opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.