Yolk, slimmer werken

Het Nieuwe Werken

Steeds slimmer werken, het loont!

Investeren in slimmer werken, sociale innovatie, loont. Organisaties winnen aan innovatie- en concurrentiekracht en de mensen die er werken, worden er beter van.

Neem contact met ons op

VEREENVOUDIGEN
Van reactief naar actief

Medewerkers ervaren steeds meer werkdruk. Waardoor de vraag ontstaat of we nog wel met de goede dingen bezig zijn. Er wordt veel tijd besteed aan het afhandelen van mail en agenda’s stromen over met vergaderingen. We zijn continu aan het reageren, waardoor de tijd om echt dingen aan te pakken ontbreekt.

VERBINDEN
Eerlijk kijken naar de situatie

Vergaderingen en grote bergen email zijn symptomen van dieperliggende vraagstukken, als: Hebben we duidelijke afspraken gemaakt over ons resultaat? Hebben we de juiste verantwoordelijkheden gekregen? Zijn we capabel voor de klus die we hebben aangenomen? Durven we eerlijk te zijn als het werk ons teveel wordt of niet bij ons past?

 

VERSNELLEN
Minder werkdruk

Samen met de klant onderzoeken wij welke oorzaken er aan de werkdruk liggen en helpen een slimmere manier van werken te realiseren. We zetten in op resultaatgericht werken, met verantwoordelijkheden op de juiste plek en door gebruik te maken van de juiste ICT.

 

Meer weten?

Neem contact op met Henny. Bellen? Bel naar: +31 23 531 04 91

Henny van Egmond

Veranderkundige. Strateeg. Unieke persoonlijkheid. Woordkunstenaar. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij onze opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.