Yolk, slimmer werken

Innoveren met nieuwe manieren van werken

Investeer nu in een nieuwe werkstijl

We helpen je een manier van werken te vinden waarmee je wint aan innovatie- en concurrentiekracht. En je mensen worden er beter van.

Neem contact met ons op

Ben je nog wel met de goede dingen bezig?

Je besteedt veel tijd aan het afhandelen van mail en de agenda’s stromen over met vergaderingen. Je bent continu aan het reageren en de tijd om echt dingen aan te pakken ontbreekt. Je ervaart steeds meer werkdruk waardoor de vraag ontstaat of je nog wel met de goede dingen bezig bent.

Eerlijk zijn

Vergaderingen en grote bergen email zijn symptomen van dieperliggende vraagstukken, als: Hebben we duidelijke afspraken gemaakt over ons resultaat? Hebben we de juiste verantwoordelijkheden gekregen? Zijn we capabel voor de klus die we hebben aangenomen? Durven we eerlijk te zijn als het werk ons teveel wordt of niet bij ons past?

 

Resultaat

Samen met jou onderzoeken wij wat je in de weg zit en helpen wij je om een slimmere manier van werken te realiseren. We zetten in op resultaatgericht werken, met verantwoordelijkheden op de juiste plek en door gebruik te maken van de juiste ICT.

 

Aan de slag

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

Henny van Egmond

Veranderkundige. Autoriteit Toekomst van werk. Liefhebber van het goede gesprek. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij zijn opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.