Visie Ontwikkeling

Terug naar: 'Succes, ook in de toekomst'

JE TOEKOMST BOUW JE MET ELKAAR

Als je wilt vernieuwen, moet je niet naar achteren kijken. Wat in het verleden succesvol was, kan morgen zomaar waardeloos zijn.

Neem contact met ons op

VEREENVOUDINGEN
BETEKENISVOL WERK

Organisaties zijn succesvol en mensen betrokken en bevlogen als het werk van betekenis is. Hiervoor is een gezamenlijke en gedragen visie nodig. Een visie die richting geeft en antwoord op vragen als: Waar staat de organisatie voor? Wat is de werkelijke toegevoegde waarde die we willen leveren?

 

VERBINDEN
SAMEN SPELEN

Wij geloven in een levende visie die ontwikkeld wordt met mensen uit alle lagen van de organisatie. Hierdoor wordt alle aanwezige kennis ingezet, ontstaat er een breed gedragen beeld en draagvlak. Visieontwikkeling is niet langer een klus voor de afdeling strategie en het topmanagement, het dient door de hele organisatie gevoeld en gecreƫerd te worden.

 

VERSNELLEN
OP ONTDEKKINGSTOCHT

De zoektocht naar de bestaansreden van de organisatie vergelijken wij met een ontdekkingsreis, waarbij wij de rol van reisleider vervullen. We gaan samen op reis, zoeken klanten op, leren van andere organisaties en gaan in gesprek. Uiteindelijk werken we de visie samen uit tot een helder verhaal.

 

Meer weten?

Neem contact op met Henny. Bellen? Bel naar: +31 23 531 04 91
Henny van Egmond

Veranderkundige. Strateeg. Unieke persoonlijkheid. Woordkunstenaar. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij onze opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.