Nu werken aan overmorgen

Creëer een wendbare organisatie

Henny van Egmond

We helpen je vooruit

  • Een wendbare organisatie, die meebeweegt met wat nodig is
  • Een veerkrachtige organisatie, waar leren van fouten de norm is
  • Een moderne, passende manier van werken

Wendbaar en veerkrachtig organiseren

Vernieuwing vindt plaats in organisaties die over grenzen heen kijken, reageren op veranderingen en weten om te gaan met complexiteit. Ze vergroten hun wendbaarheid door te werken in wisselende teams en vergroten hun veerkracht met een rechtvaardige cultuur. Ze organiseren over traditionele grenzen heen en zijn nieuwsgierig naar het nieuwe. Daar ontstaat innovatie; in de confrontatie tussen verschillende ideeën, opvattingen en overtuigingen.

Omarm de technologie

De stormachtige technologische ontwikkeling van nu kruipt onder onze huid en neemt ons werk over. 80 Procent van de organisaties denkt over 5 jaar artificiële intelligentie en robots volledig te hebben ingevoerd. We voelen ons onzeker, ontkennen vaak de impact en zijn vooral bezig met de waan van de dag. Wat gebeurt er als we technologie werkelijk omarmen en als kracht zien in plaats van ramp?

Meer weten?

Neem contact op met Henny van Egmond via +31 23 531 04 91
Henny van Egmond

Veranderkundige. Strateeg. Unieke persoonlijkheid. Woordkunstenaar. Stelt de vragen die niemand anders durft te stellen. Met zijn enorme parate kennis helpt hij onze opdrachtgevers vooruit, het liefst met ingewikkelde vraagstukken.