Webinar werken en organiseren na corona

Yolk2 maart 2021

Naar verwachting blijven we ook na de crisis structureel meer thuiswerken. Dat roept vragen op over hoe we werk organiseren en faciliteren na corona. Henny van Egmond deelt zijn inzichten hierover tijdens een webinar dat we met De Spreker op 2 maart 2021 hebben aangeboden.

Inclusief inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek van Leesman over de effectiviteit van werkomgevingen in een bijdrage van Gideon van den Burg en een actuele bedrijfscase van ANWB Reizen in een item met directeur Marjon Kaper.

Alle achtergronden bij dit webinar vind je hier in de white paper Werken en organiseren na corona. >>>

Thuiswerken werkt. Medewerkers kunnen zonder problemen de verantwoordelijkheid aan en willen ook na corona vanuit huis blijven werken. Dat roept vragen op over hoe we werk organiseren en faciliteren na corona. De focus ligt nu op thuiswerken en de besparing op vierkante meters. Wordt het kantoor een soort Starbucks, alleen nog voor ontmoeten en overleg?

In dit webinar Werken en organiseren na corona gaat Henny van Egmond, expert in nieuwe manieren van werken, op zoek naar antwoorden. Hij heeft rond een aantal grote thema’s – sociale cohesie, medewerkersbetrokkenheid, productiviteit, leiderschap – al het relevante onderzoek op een rijtje gezet. Recent onderzoek naar de ervaring van thuiswerken tijdens de lock downs, maar ook eerder wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe manieren van werken.


Zelf aan de slag met werken na corona? Meld je hier aan voor het Yolk Future of Work Lab. >>>