Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling

Change management communicatie

Voor communicatie change management ben je bij Yolk aan het juiste adres. Je kunt op dit terrein aan van alles denken. Is er bij jullie verandering nodig? Schakel dan zeker de expertise van Yolk in. Hoe staat het met de communicatie? Kan het anders? Moet het minder? Als we het over verandering en communicatie hebben is het ook goed om na te denken over het continue communiceren. Is dit effectief? Er is ook op de werkvloer van alles te bedenken als het gaat om communicatie. Denk alleen maar aan vergaderingen, mail, skype en wat je nog meer weet te bedenken. De praktijk wijst steeds sterker uit dat mensen door continue communiceren minder effectief zijn.

Een change management communicatieplan

De change management communicatie is bij Yolk in goede handen. We kunnen zeggen dat onze aanpak zeker werkt in de praktijk. Veel bedrijven en organisaties gingen je reeds voor. Wij proberen ons eerst te focussen op het vereenvoudigen. Verder richten we ons op onder meer verbinding, story telling en versnelling. Het veranderen van de communicatie vraagt om een goede aanpak. Veel dingen gaan inmiddels zo vanzelfsprekend, dat het lastig kan zijn om deze te veranderen. Bij Yolk vind je onder meer een veranderkundige. Deze weet precies wat er komt kijken bij een grote of kleinere verandering. Wil je specifiek met hem contact opnemen? Dat kan via onze website. Daar zie je zijn contactgegevens.

Neem contact op met Yolk voor een communicatie change management

Voor een change management communicatieplan moet je bij Yolk zijn. Wil je weten wie wij precies zijn? Wij leggen dit beknopt uit op onze website. Natuurlijk is het belangrijk dat je een klik hebt met onze teamleden. Zij stellen zich alvast voor op onze site. Neem hier gerust eens een kijkje en stuur een bericht als je iets van ons wilt weten. Ook onze aanpak en ons aanbod zie je op de site. Wil je ons spreken? Dan kun je ons altijd even bellen. Het is ook mogelijk om jouw telefoonnummer bij ons achter te laten. We bellen je dan zo snel mogelijk even op.

Lees meer
Vereenvoudigen, verbinden, versnellen

Onze thema’s

Ons team

Henny van Egmond
Coco Jansen
Aart Bouwmeester

Leer ons kennen

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking

Vind hier de mensen van Yolk