Vandaag beginnen met wat morgen nodig is

Aart Bouwmeester

Een kwestie van durf

 

  • Over 10 jaar is half Nederland niet meer geschikt voor zijn werk
  • 82 Procent van de werkenden schoolt zich niet
  • De situatie is urgent voor de generatie 40-50 jarigen

De toekomst van jouw werk

De huidige generatie 40-50-jarigen is de eerste die aan den lijve ervaart dat we steeds langer doorwerken. Voor hun is er geen eindsprint naar het pensioen. Zij werken nog 20 tot 30 jaar. Hard nodig voor de economie, trouwens. Maar wat gaan ze doen? Zijn ze voldoende aangesloten bij de nieuwe manieren van werken?

Stappen zetten

Als we echt werk willen maken van de toekomst van werk in Nederland, dan is het nu tijd op stappen te zetten, met name voor deze generatie.

Het is een groep waarvan we weten dat zij niet staan te springen om persoonlijke loopbaanbegeleiding of andere ontwikkelprogramma’s. Ze hebben verantwoordelijkheden. Ze hebben het druk. Maar voordat ze het weten, missen ze de boot.

Het is nu tijd om buiten geëffende paden te treden, verrassende gesprekken te voeren en stappen te zetten in een toekomst die onduidelijk is. Om te vinden wat ze misschien helemaal niet zochten en te ontdekken wat ze daaraan hebben voor hun toekomst van werk.

 

Lees verder over 'Vandaag beginnen'

Durf je?

Naast ons aanbod voor organisaties, ontwikkelen we momenteel een aanbod voor individuen over de toekomst van hun werk.  Ik kom er graag met je over gesprek. Neem contact met mij op via het formulier of bel +31 23 531 04 91
Aart Bouwmeester

Verhalenverteller, aanjager, verbinder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen. Pragmatisch. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee.