Vandaag beginnen

Betrokken, bevlogen en in balans

Aart Bouwmeester

We helpen je vooruit

  • Nieuwe manieren van werken
  • Zelforganiserende teams
  • Ontwikkelprogramma’s

Werken aan de toekomst

Wendbare en veerkrachtige organisaties weten dat teams de sleutel tot succes zijn. Ze zien dat samenwerking cruciaal is om in de huidige tijd te excelleren. Daarvoor zijn heldere doelstellingen nodig, een grote mate van autonomie en duidelijke spelregels over hoe gewerkt wordt. We moeten het nieuwe omarmen en afscheid nemen van de ballast van gisteren.

Persoonlijke ontwikkeling

Succesvolle teams bestaan uit bevlogen, betrokken en gelukkige medewerkers. Professionals die voelen dat er ruimte is voor ontwikkeling, plezier en feedback en die verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en eigen ontwikkeling. Zij ontwikkelen vaardigheden als overtuigingskracht, emotionele intelligentie en het onderwijzen van anderen omdat ze zien dat dit de basis is van een team waarin elke professional zijn eigen talenten in kan zetten.

Lees verder over 'Vandaag beginnen'

Meer weten?

Neem contact op met Aart Bouwmeester via +31 23 531 04 91
Aart Bouwmeester

Founder. Heeft Yolk ingericht zoals hij zelf graag werkt. Geeft snel richting en weet als geen ander de juiste combinatie mensen bij elkaar te brengen. Programmatisch ingesteld. Energiek. Past zich snel aan. Brengt een berg ervaring mee uit tal van organisaties in binnen- en buitenland.