Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling

Leiderschap cursus

Ben je al een leidinggevende? Dan heb je al de nodige kwaliteiten en ervaring ontwikkeld. Het kan ook zijn dat je net begint aan je carrière als leidinggevende. Zowel de ervaren als beginnende leidinggevende kunnen altijd bijleren. De wijze van leiding geven kan door de jaren heen evolueren, waardoor je misschien nieuwe kwaliteiten moet aanleren. Ongetwijfeld zul je ook bepaalde vaardigheden hebben die nog niet goed zijn ontwikkeld of waar je moeite mee hebt. Om jezelf te ontwikkelen en een goede leidinggevende te blijven, is een leiderschap cursus altijd een goede aanvulling op de kennis die je al in huis hebt.

Leer je leiderschapsstijl kennen met een cursus leiderschap

De ene leidinggevende is de ander niet. Er zijn dan ook diverse leiderschapsstijlen. Welke leiderschapsstijl jij hebt, is afhankelijk van je persoonlijkheid en van de doelen die jij wilt bereiken. Hanteer je nog de klassieke leiderschapsstijl, dan volg je waarschijnlijk het autoritaire leiderschap. Jij bent de leider van je team, jij geeft opdrachten aan je medewerkers en er is een strikt hiërarchische verhouding. Volg je het authentiek leiderschap, dan ben jij een leidinggevende die rust uitstraalt, je hebt geen ego in de weg staan en je medewerkers herkennen je om je echtheid. Welke stijl jij volgt of juist wilt volgen, kun je leren tijdens een cursus leiderschap.

Volg een leiderschapscursus van Yolk

Wil jij je kwaliteiten als leidinggevende verbeteren of moderniseren? Volg dan een leiderschapscursus van Yolk. De cursus wordt gegeven door onze ervaren medewerkers, die de praktijk kennen en authentieke persoonlijkheden zijn. Jij weet na de leiderschapscursus alle ins en out over de wijze van leidinggeven die bij jou past en welke stijl jij wilt toepassen. Een leiderschapscursus is niet alleen een voordeel voor jezelf, wanneer je het geleerde in de praktijk brengt, is de cursus indirect ook in het voordeel van je medewerkers en je organisatie.

Lees meer
Vereenvoudigen, verbinden, versnellen

Onze thema’s

Ons team

Henny van Egmond
Coco Jansen
Aart Bouwmeester

Leer ons kennen

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking

Vind hier de mensen van Yolk