Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling

Leidinggeven aan zelfsturende teams

Zoek je naar een training leidinggeven aan zelfsturende teams? Is er een bepaalde verandering nodig in het bedrijf? Bij Yolk ben je dan op de juiste plek. Waar het ook om gaat, wij kiezen voor een aanpak die gegarandeerd werkt. Wat kun je van ons verwachten? Allereerst beginnen wij altijd met vereenvoudigen. Wil je voor het eerst gaan leiding geven aan zelfsturende teams, dan kan het lastig zijn waar je moet beginnen. Vereenvoudigen is dan noodzakelijk. Wij helpen je altijd om met een frisse blik te kijken. Verandering is vaak gewoon niet minder dan noodzakelijk. De tijden veranderen en daarom de manieren van leidinggeven ook. Een zelfsturend team biedt jou diverse voordelen. Daarom is het ook gunstig voor je bedrijf.

Verbinden belangrijk bij leidinggeven zelfsturende teams

Tijdens de training voor leidinggeven aan zelfsturende teams, hebben we ook aandacht voor de verbinding. Direct daarop volgt versnellen. Waarom zouden alle veranderingen langzaam doorgevoerd moeten worden? Yolk is er voor het versnellen. Als het leidinggeven aan een zelfsturend team totaal nieuw is voor het bedrijf, dan is tijd natuurlijk nodig. Niet alle veranderingen kunnen binnen no time worden doorgevoerd. Toch proberen wij altijd aandacht te hebben voor het versnellen. Dit doen we op een verrassende manier. Als het zelfsturende team helemaal nieuw is, zal er wel draagvlak voor moeten zijn. Dan kunnen veranderingen het snelst en het best worden gerealiseerd. Een aantrekkelijk perspectief dat wordt vormgegeven in een goed verhaal is dan natuurlijk belangrijk. Gelukkig kun je daarvoor een beroep doen op Yolk.

Neem contact op voor training leidinggeven aan zelfsturende teams

Heb je informatie nodig over leidinggeven zelfsturende teams? Zoek je een prettige training? Neem dan zeker contact op met Yolk. Wij werken met ervaren en enthousiaste mensen die er graag helemaal voor jou zijn. Je kunt via de website contact met ons opnemen. Je ziet daar een klein contactformulier dat je kunt invullen met je persoonlijke gegevens. Wil je zo snel mogelijk een van ons spreken? Bel ons dan. Wil je dat we jou bellen, vul dan je eigen telefoonnummer in. We zullen dan zo spoedig mogelijk van ons laten horen. Het is tenslotte ook altijd mogelijk om ons even een e-mail te sturen. Ook dit adres is te vinden op de site. We ontmoeten je graag binnenkort.

Lees meer

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking.

Vereenvoudigen, verbinden, versnellen

Onze thema’s

Ons team

Sem Stemerding Yolk
Sem Stemerding
Henny van Egmond Yolk
Henny van Egmond
Coco Jansen Yolk
Coco Jansen
Aart Bouwmeester Yolk
Aart Bouwmeester

Leer ons kennen

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking

Vind hier de mensen van Yolk