Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling

Zelforganiserende teams

Voor de implementatie van zelforganiserende teams moet je bij Yolk zijn. Steeds meer bedrijven komen erachter hoe krachtig zelforganiserende teams zijn. Willen jullie in het bedrijf het een en ander veranderen? Zijn er bepaalde zaken die niet echt lekker lopen? Zoeken jullie een van de oplossing in het realiseren van een zelf organiserend team? Dan ben je bij Yolk precies op de goede plek. Wij kiezen voor een aanpak die werkt. Een aantal aspecten vinden wij erg belangrijk. In de meeste gevallen beginnen we, als er verandering nodig is, met vereenvoudigen. Als de dingen te complex zijn, is verandering erg moeilijk te realiseren. Ook is het moeilijk om dan te bepalen waarmee je moet starten. Vereenvoudigen is in dat geval belangrijk.

Aanpak van Yolk bij zelforganiserende teams implementeren

Bij het implementeren van zelforganiserende teams vinden we ook verbinding erg belangrijk. Dit is noodzakelijk om de zelfsturing van het team tot een succes te laten worden. Daarna volgt bij ons het versnellen. Grote veranderingen kosten tijd. Maar niet meer tijd dan nodig is. Wij focussen ons daarom ook altijd op versnellen. Wil je meer weten over onze aanpak en onze precieze manier van werken? Op onze website wordt dit uitgebreid uitgelegd. Neem hier zeker even een kijkje. Waarschijnlijk vind je hier ook wel een of meerdere blogs die relevant voor jou zijn. Heb je vragen, dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Enthousiast team voor implementatie zelforganiserende teams

Voor het zelforganiserende teams implementeren kun je een beroep doen op ons enthousiaste team. Onze medewerkers hebben allemaal een enorme passie voor hun werk. Graag staan we ook klaar voor jou. Wat denk je van onze levenskunstenares? Zij kan je ontzettend veel tools geven voor het zelf organiserend maken van je team. Ze is, naast kunstenares van het leven, ook bedrijfskundige, dus ze heeft meer dan genoeg kennis van zaken. Wil je met haar contact opnemen, dan kan dat rechtstreeks via onze website. Gaat het in jouw bedrijf om een grote verandering, dan is onze veranderkundige wellicht de aangewezen persoon. Reken erop dat hij vragen stelt die je nooit had verwacht. Met elk van onze medewerkers kun je contact opnemen. Ook is het mogelijk om jouw telefoonnummer achter te laten op onze website. Je mag erop rekenen dat we je dan snel zullen bellen.

Lees meer
Vereenvoudigen, verbinden, versnellen

Onze thema’s

Ons team

Sem Stemerding Yolk
Sem Stemerding
Henny van Egmond Yolk
Henny van Egmond
Coco Jansen Yolk
Coco Jansen
Aart Bouwmeester Yolk
Aart Bouwmeester

Leer ons kennen

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking

Vind hier de mensen van Yolk