Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling

Zelfsturende teams

Voor de implementatie van zelfsturende teams ben je bij Yolk aan het juiste adres. Veel bedrijven vinden het werken met zelfsturende teams een verademing ten opzichte van de manier van werken in het verleden. Denk je dat dit ook iets is voor jullie bedrijf, neem dan zeker contact met ons op. Wil je echt een succesvolle organisatie, dan is dit een belangrijke verandering. Helaas beginnen bedrijven soms zomaar uit het niets met een zelfsturend team. De mensen worden in het diepe gegooid en niet zelden mislukt de verandering hierdoor. Wil je veranderen, doe het dan goed. Vertrouw op de deskundigheid en ervaring van Yolk.

Zelfsturende teams implementeren

Denk je dat zelfsturende teams ook effectief kunnen zijn voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij weten precies wat de meerwaarde is van deze manier van werken. Als het personeel goed wordt begeleid, worden ze alleen maar blij van deze manier van werken. Er is veel meer ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid. Mensen voelen zich voor de volle 100% serieus genomen. Ze merken dat ze meer invloed hebben. Veel medewerkers komen hierdoor echt tot bloei. Je zult begrijpen dat de productiviteit hierdoor toeneemt. Meestal zijn er ook wel wat mensen die moeite hebben met deze manier van werken. Als het echt niet bij ze past is het ook lastig. Wel is het belangrijk dat het management echt gelooft in deze nieuwe manier van werken.

Neem contact op met Yolk voor implementatie zelfsturende teams

Wil je dat het zelfsturende teams implementeren een succes wordt, kies dan voor Yolk. Wij zijn een enthousiast, deskundig en gedreven team dat je graag begeleidt gedurende deze verandering. Wij hebben hiervoor zo onze eigen aanpak. Wil je hierover meer lezen, kijk dan op onze website. Je kunt daar ook al een klein beetje kennismaken met onze medewerkers. Wil je echt weten wat ze voor je kunnen betekenen, dan kunnen we beter een gesprek inplannen. Als je het fijn vindt om zo snel mogelijk iemand van ons te spreken, laat dan je telefoonnummer achter op onze website. We laten gegarandeerd snel van ons horen.

Lees meer
Vereenvoudigen, verbinden, versnellen

Onze thema’s

Ons team

Henny van Egmond
Coco Jansen
Aart Bouwmeester

Leer ons kennen

Wij kennen de valkuilen en de weg vooruit. Helder, snel bij de kern en gemakkelijk in de samenwerking

Vind hier de mensen van Yolk