Kies bewust, werk activiteitgericht

Yolk29 augustus 2017

We werken steeds vaker activiteitgericht. We kiezen uit diverse soorten werkplekken die verschillende activiteiten faciliteren. Werken in een omgeving die is ingericht op activiteitgericht werken, is prettig en effectief. Als je weet hoe je je weg vindt en als je elkaar als collega’s niet in de weg zit.

 

Voor veel mensen is dat wennen en voor de onderlinge omgangsvormen is soms onderhoud nodig. Daarvoor hebben we de workshop activiteitgericht werken ontwikkeld. We maken je bekend met de verschillende activiteiten waaruit werk bestaat, welke soorten werkplekken daarbij passen, hoe je je weg vindt in een activiteitgericht kantoor. En we spelen het dilemmaspel waarin je merkt met welk gedrag je het leuk met elkaar kunt hebben in een activiteitgericht kantoor, maar ook hoe je het met elkaar kunt verzieken.

Na de workshop weet je waarom kantoren activiteitgericht worden ontworpen, waarom dat slim is, welke activiteiten er zijn en welke werkplek je daarbij kiest. Je weet wat je eigen voorkeuren zijn en hoe je met elkaar het kantoor goed kunt gebruiken. Deelnemers vinden het een leuke en leerzame workshop, ook als ze al weten hoe het werkt (of dachten dat te weten).

Geïnteresseerd? Meld je aan via info@yolk.nl. Bij telkens zes aanmeldingen zoeken we een geschikte datum en locatie. De training duurt 3 uur. Kosten: € 350 per persoon, exclusief BTW.